Zondag middag druppelen de eerste dansers en bezoekers al om 12 uur naar binnen in Dorpshuis de Ploeg in T Goy waar Johan Van De Bor weer een Actie voor het KWF heeft en er treden voor ons op Conny Lee en Jeffrey en pauze muziek door Dj John .
Ja en om 13.00 gaat het los de dansvloer staat al heel snel vol en dat blijft de hele middag wel want Conny Lee zingt weer voortreffelijk en allemaal dansbare songs en ook Jeffrey zingt weer leuke songs waar op gedanst kan worden ,zelfs de mensen aan de bar en bezoekers die niet dansen vermaken zich en kunnen zelfs heel wat songs mee zingen van beide artiesten ja ja gezellige boel in de Ploeg dus, we nemen een hapje en een drankje want dat gaat er wel in , en de broodjes kroket en Frikandellen of snacks vliegen uit de keuken want vele reden natuurlijk tijdens de lunch nog van huis gegaan op naar T Goy, dus is het lunchen in T Goy maar ook avond eten doen ze gelijk daar voor ze weer op huis aan gaan .
We zitten met Jan en Corrie en Herman en Sjoukje en Mario Ellen en vele meer aan een gezellige tafel waar veel grapjes werden uitgehaald en er dus heel veel gelachen werd natuurlijk ,de zaal is al snel op tropische temperaturen met het gedans en de warmte buiten hahahaha voor mij heerlijk dus maar voor de dansers die al snel to hot werden was het wat minder,we gaan ook nog even op de foto met Conny Lee en ook Rinus wilde wel met de 2 mooie dames op de foto en Kees maakte die dus..
Voor je het weet is zo een middag alweer voorbij en is het weer van iedereen afscheid nemen en op huis aan ,voor mij een thuis webstrijd 5 minute rijden hahahahaa.
Ik heb nog niet vernomen wat de opbrengst is geweest van het hele KWf Country Inzamelings Actie,zodra ik wat weet laat ik het u ook weten..

Johan vd Bor en alle Vrijwilligers hartelijk dank voor deze hele mooie gezellige KWF Country middag met kei goede artiesten en allemaal leuke bezoekers.
Conny Lee & Jeffrey en Dj John hartelijk dank voor jullie mooie muziek en gezelligheid het was FANTASTISCH.
De Ploeg hartelijk dank dat we dit KWF inzameling feest weer bij jullie mochten houden xxx,tot de volgende keer ..

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier