Maandag avond reisde ik weer af naar de dansles in Utrecht , waar we de laatste dansavond hadden voor de zomer vakantie, thema was bloemen ,nou dat heb ik wel in me kast en bij toeval had ik een super leuke bloemen hoed gescoort bij de Elfia die ik nu op kon zetten,dus hup auto in en snel naar de dansles, daar binnen gekomen waren er meerder in de bloemetjes gezet hahahaha en werd het een super leuke en gezellige dans avond ,met een hapje en een drankje en dan weer de vloer op, het was super gezellig, en we wensen nu iedereen een hele mooie en warme vakantie toe en tot in September,dan zie ik jullie weer..
Dank je wel Leo en Manuela en Laura en alle andere voor dit super leuke dansjaar ,op naar de volgende ..

Ik Zou het zeer op prijs stellen Als u een Donatie achterlaat door op het rode Hart te klikken onder aan de website of als u in de foto map een reactie achter laat ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik wens u heel veel kijk plezier