Maandag avond is het weer kerstdansen bij de Big Wheel dansers ,dus hup in me mooie kerst outfit me kleine auto in, gelijk weg stuur en zie geen pendaal hahahaha maar ik zit, dan de hoepel in een 8 draaien en tussen me benen klemmen en dan maar op weg naar Utrecht , na een half uur rijden ben ik op de plaats van bestemming met 60 eieren bij me en ook me camera tas en een tas met kaarten die ik aan de dansers geef, lijk wel een pak ezel ,maar wel een mooie kerst vrouw pak ezel , snel naar binnen en al snel loopt de zaal vol, heb ik alle kaarten af gegeven en maak ik de camera klaar en leg de avond dus vast, er zijn er een paar die bij de kerstboom poseren altijd leuk ,en bij de kerstklok of kerstpop ,natuurlijk hebben we deze avond heerlijke muziek en gaan er veel dansen natuurlijk op kerst songs ,we nemen een hapje en een drankje en genieten van alle aanwezige en maken op of naast de vloer ook een praatje en dollen wat , en voor je het weet is ook deze avond weer voorbij pffff wat vliegt de tijd toch als je zoveel plezier hebt, iedereen de beste wensen wensen en we zien elkaar 9 januari weer dan begint de les weer .
Manuela en LAura en vrijwilligers en Leo van de bar allemaal hartelijk dank voor deze super leuke en gezellige avond ,we hebben genoten xxx

Als u in de foto map een reactie achter laat daar word ook ik heel blij van ,u klikt de map aan bekijkt de foto’s en u scrollt naar beneden en dan staat daar reactie of reageren ,daar kunt u u reactie kwijt .alvast hartelijk dank.

ALs u onder op een foto klikt ,komt die in een groot scherm ,daar naast staat links en rechts een < > ,als u daar op klikt ziet u de vorige of volgende foto in het groot .foto’s zijn ook gewoon op te slaan ,en als u een foto in het smoelenboek wilt ,dan geeft u de Pagina en foto of nummer door aan mij ,zo ook de map naam en dan probeer ik hem zo snel mogelijk te verwerken ,mailen kan ook naar goldengirllcountry@gmail.com..

Ik Zou het zeer op prijs stellen als u op het Rode hart onder aan de website klikt , en dan een kleine donatie achterlaat om de website te laten bestaan .
Ik wens u heel veel kijk plezier