FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto

KalenderKalender

Evenement: Western Experience ..Scheveningen 2017
Adres: Boulevard Scheveningen.
Datum: 25 juni 2017

Entree: gratis
Evenement: Openlucht Black Longhoorn Country Dancers Party
Adres: Floreffestraat Lieshout
Datum: 25 juni 2017
vanaf 12:30 (zaal open om 12:00)
Entree: gratis
Soort vloer: Houten vloer
Extra informatie:

Howdy Country Dancers,Traditiegetrouw organiseren we in het Pinksterweekend weer onze jaarlijkse Openlucht Black Longhorn Country Dance Party op CD-muziek.Maandagmiddag 5 juni 2017 (Tweede Pinksterdag) ligt onze mooie ruime houten dansvloer weer op het veld in de Floreffestraat in Lieshout tijdens de braderie.Rond de dansvloer is er voldoende ruimte, gedeeltelijk overdekt, met zitgelegenheid, prachtig in sfeer gebracht door onze eigen crew.We beginnen al vanaf 12.30 uur met onze Dance Party waarbij de muziek wordt verzorgd door Country-DJ Henk met zoals altijd de nadruk op het echte country repertoire.Deze jaarlijks terugkerende supergezellige middag is zeer zeker de moeite waard, niet alleen voor het dansen en de muziek maar ook om weer eens bij te kletsen met die oude bekenden.

Het mooie is: de toegang is geheel gratis. Om zeker te zijn van een plekje is het niet onverstandig om zelf een (klap)stoeltje mee te brengen, als dat lukt, maar wij zien jullie natuurlijk het liefste op de vloer.

En uiteraard hopen we dat het weer ons geen parten speelt. Maar jullie weten dat we ons niet zo snel uit (van) het veld laten slaan !!Om een klein beetje uit de onkosten te komen verzorgen we dit jaar zelf een horecagedeelte met drankjes tegen schappelijke prijzen. We hopen dan ook dat jullie daar ook gebruik van maken.

Ook een toiletvoorziening is ter plaatse aanwezig.Graag tot ziens dus op Tweede Pinksterdag, 5 juni, in Lieshout, hoek Floreffestraat â Dorpsstraat.Informatie op de bijgesloten flyer, via onze website of telefoon 0499-422088. Kijk ook eens op onze fotopaginaâs voor de beelden van voorgaande jaren.

LoginLogin

Gebruikersnaam ...

Wachtwoord ...

Heeft u nog geen account?
Klik hier om u gratis aan te melden!

Gast
12 dagen geleden 12:38

Gast

Hoe kom ik aan foto,s van de Strookjes van

Gast
27 maart 00:06

Gast

Gelukt volgens mij. Bedankt en groetjes, Joke

G G
23 maart 22:47

G G

Hoi Adrie nog ff nagenieten mooie foto's je weet het he'groetjes ger

Gast
17 maart 14:40

Gast

Hartelijk dank voor de mooie foto's van de Golden Oldies

GoldenGirll
4 maart 18:15

GoldenGirll

Dank je wel Wil kramer,ik heb het genoteerd bijj de betreffende agenda punt Groetjes Adrie